Laden Evenementen

Workshopdag met Dr. Saskia Bosman, bioloog

Als je met elkaar in verbinding bent, heb je ook elk een stukje van elkaar in je. Op het moment dat je je dit bewust wordt, ontstaan het groeps(‘pod’)gevoel, de gewaarwording van een groepsveld. Een pod is een groep dolfijnen of walvissen. Zo gaan we de dolfijn en de walvis in onszelf ontdekken in deze workshop. Deze zelfbewuste, gevoelige en intelligente wezens helpen ons die kwaliteiten en vermogens in onszelf te ontsluiten die zij zelf zo zichtbaar belichamen. Er wordt minimaal informatie gegeven, want er wordt vooral ervaren en gedeeld, waardoor we allemaal onze kennis, liefde en wijsheid inbrengen om samen deze workshop te creëren.

Ochtend:

We stemmen af op onze eigen universele liefde en bouwen deze op tot krachtveld; onze oorspronkelijke creatiekracht. Hiermee verbinden we ons met de energie en het bewustzijn van de dolfijnen om de speelse, slimme, flexibele, vreugde- en liefdevolle dolfijn met al haar/zijn bijzondere vermogens in onszelf te ontdekken. We communiceren ermee in beeld, gevoel en nog meer vormen. Dit doen we met behulp van diverse meditatieve oefeningen en met wat er in ons groepsveld opkomt.

Middag:

We stemmen opnieuw af op onze eigen universele liefde en bouwen deze weer op tot krachtveld, dat we nu nog sterker zullen ervaren en die onze dolfijnenkwaliteiten draagt. Hiermee verbinden we ons met de energie en het bewustzijn van de walvissen om de wijze, liefdevolle walvis met haar/zijn miljoenen jaren oude herinneringen en al zijn/haar andere bijzondere vermogens in onszelf te ontdekken. We communiceren ermee in meditatie, beeld, gevoel en nog meer vormen.

 

            

 

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 40 jaar in biologie, bewustzijn en innerlijke groei.  Zij heeft in de loop der jaren vele bijzondere ervaringen gehad met walvissen, bruinvissen en dolfijnen en ontdekt dat deze ons kunnen helpen mooie kwaliteiten en vermogens  in onszelf te ontsluiten.

Online met voldoende pauzes.

Datum: zondag 20 december 2020. Tijd: 10:00-17:00 uur.

Zorg dat je klaar hebt liggen: een aantekeningenboek of tekenblok plus kleurpotloden of -stiften.

Deelnameprijs per persoon: € 95,- per persoon. Te betalen voorafgaand aan de workshop, dit is inclusief een werkboek.

Aanmelden via het aanmeldformulier op https://inspiradiance.nl/aanmelden/ of door een mail te sturen aan inspiradiance@gmail.com. Na aanmelding ontvang je betaalgegevens. Na ontvangst van je betaling en adres (dit laatste uitsluitend voor de administratie) volgen een bevestiging met de link naar de online bijeenkomst en een kwitantie.

Privacyverklaring: klik hier.