This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Online meditatieve filmmiddag met Dr. Saskia Bosman (bioloog, bewustzijnstrainer)

Trailer: hier

Helende filmmiddag met de dolfijnen. Na een meditatie en een inleiding worden er opnames getoond die gemaakt zijn tijdens hele diepgaande, helende vaar- en zwemtochten met vrije dolfijnen in de Azoren (Portugal), bij Zuid-Frankrijk (Middellandse Zee) en op de Noordzee (bij Nederland en Noord-Schotland). Met mooie muziek onder de films. Saskia Bosman maakt deze tochten met groepen mensen, op respectvolle wijze voor de dieren. Saskia zal ook haar korte documentaire tonen over de klanken van walvisachtigen en de prachtige golfvormen (klank hologrammen) ervan in het water.

Het zijn ware ontmoetingen tussen zelfbewuste, intelligente, gevoelige en liefdevolle soorten: mens en dolfijn. Er vinden levensveranderende, bewustzijnsgroei-versnellende uitwisselingen plaats op diepgaande niveaus. Als in zo’n situatie foto’s en films gemaakt worden, registreren deze ook de subtiele, helende energie. Vanwege dit principe kunnen foto’s van personen gelezen worden door helderziende en heldervoelende mensen. En de subtiele energie is zo hier en daar in de films zichtbaar gemaakt met speciale opnametechnieken. Wij kunnen allemaal deze energiefrequenties van de dolfijnenfilms ontvangen en ervan profiteren. Laat de hoge energiefrequenties van de films op je inwerken! De mensen in diverse volle zalen hebben innerlijke rust en healing ervaren bij het zien van deze films.

De spreker en filmmaker:

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al ruim 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Zij heeft vele bijzondere ervaringen gehad met walvissen en dolfijnen en ontdekt dat deze ons kunnen helpen mooie kwaliteiten in onszelf naar voren te laten komen. In de afgelopen zomers heeft ze (respectvol!) gezwommen met wilde dolfijnen in de Azoren en elders en daar ook walvissen ontmoet. Ze organiseert reizen om walvisachtigen te ontmoeten. Saskia biedt deze lezingen, workshops en filmvoorstellingen aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als bioloog in de diepere relatie die we kunnen hebben met de natuur en de dierenwereld. Ze legt verbindingen tussen wetenschap, kunst en spiritualiteit. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie, in harmonie met de rest van de natuur. Website https://inspiradiance.nl/

 

Datum en tijd: Vrijdag 11 juni 2021, 14:00-17:00 uur.

Lokatie: InspiRadiance, Culemborg

Corona: er wordt rekening gehouden met de dan geldende voorschriften van de overheid.

Zoom: voor deelnemers die te ver weg wonen om te komen zet ik graag Zoom aan, zodat de filmmiddag online gevolgd kan worden, met interactief gedeelte.

Opname: de filmmiddag wordt via Zoom opgenomen (dus alleen wat op het computerscherm komt; niet het gebeuren in de filmvertoningsruimte). Alle deelnemers ontvangen hiervan naderhand een link. Als je niet aan de middag zelf kan deelnemen,  is het mogelijk de opname te bestellen voor € 20,-. Stuur een e-mail naar inspiradiance@gmail.com.

Organisator: InspiRadiance.

Entreeprijs: € 20,- per persoon (dus niet per computer)..

Aanmelden bij: InspiRadiance, http://inspiradiance.nl/aanmelden/ , inspiradiance@gmail.com . Dan ontvang je de betaalgegevens en, na ontvangst van je adresgegevens, een kwitantie. Als de betaling binnen is, ontvang je per e-mail de link waarmee je toegang krijgt tot de online bijeenkomst.

Privacyverklaring: door je aan te melden ga je accoord met de privacyverklaring van InspiRadiance.