This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Laden Evenementen

Meditatiereeks

met Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

Op woensdagochtenden, eens in de 2 weken.

Eerste meditatie (6 januari) gratis!

Chaos zit vol waarschijnlijkheden (mogelijke toekomsten). Wij kunnen een kwantumsprong maken naar een Nieuwe Aarde….in onszelf! In de huidige uitdagende tijd is er een groot potentieel voor het manifesteren en bouwen van een mens- en natuur-vriendelijke wereld, met wereldvrede, vrijheid en overvloed voor iedereen (in harmonie met het geheel) en alle tijd en ruimte voor innerlijke groei; het ontwikkelen van onze oneindige mogelijkheden op basis van onvoorwaardelijke, universele liefde. Liefde voor elkaar en voor de hele Kosmos, resulterend in harmonie en een schoon milieu omdat we ons realiseren dat we deel van de natuur zijn.

En dit begint bij ieder van ons. In deze meditatiereeks staan wij als mens centraal, waarbij we de volgende stap in onze evolutie manifesteren, van binnen uit. We manifesteren onszelf als bewoner van de Nieuwe Aarde; de Nieuwe Aarde Mens. Met de Nieuwe Aarde mens centraal zal dit ongekende mogelijkheden geven voor je innerlijke groei en het ontwaken van de Nieuwe Aarde in jezelf.

We zijn een tijdperk van bewuste evolutie binnen gegaan, waarin we niet alleen zijn. Onze Kosmische broeders de zusters staan klaar om ons te inspireren wanneer we hen hiertoe uitnodigen. Ook op onze eigen planeet staan zelfbewuste wezens klaar ons te inspireren: de walvissen, bruinvissen en dolfijnen in de wateren van de Aarde. Specifiek die wezens en beschavingen worden bedoeld, die spiritueel hoog ontwikkeld zijn, wier functioneren voortdurend gebaseerd is op onvoorwaardelijke, universele liefde en die verbonden zijn met de Bron van Alles. Bewuste evolutie is evolutie van binnen uit, vanuit ons innerlijk universum.

Deze 13 meditatiesessies worden aangeboden om onze manifestatie als Nieuwe Aarde Mens te ondersteunen en om een gezamenlijk veld op te bouwen van hoge energiefrequentie om deze manifestatie kracht te geven.

Probeer de gratis meditatie van 6 januari op YouTube!

 

 

Over de meditatie begeleider:

Dr. Saskia Bosman is een bioloog en onafhankelijk onderzoeker. Sinds ruim 40 jaar verdiept zij zich in het menselijke wezen, met name DNA, cellen, de hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Ze heeft in de loop der jaren diepgaande ervaringen gehad met walvissen, bruinvissen en dolfijnen en heeft ontdekt dat deze kunnen helpen de mooiste kwaliteiten in ons te laten ontvouwen. Saskia heeft (respectvol!) gezwommen met vrije dolfijnen in de Azoren en ook elders bijzondere ontmoetingen gehad met vrije dolfijnen, bruinvissen en walvissen (samen de walvisachtigen). Saskia organiseert groepsreizen voor het ontmoeten van walvisachtigen. Zij biedt ook lezingen, meditaties, workshops en vertoningen van haar eigen films aan voor innerlijke groei, vanuit een achtergrond van wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als bioloog in de diepgaande relatie die wij mensen kunnen hebben met onszelf, de natuur en in het bijzonder met het dierenrijk. Zij verbindt opnieuw wetenschap, kunst en spiritualiteit. Saskia heeft als persoonlijk en maatschappelijk doel bij te dragen aan de bewuste menselijke evolutie in harmonie met de rest van de natuur.

 

Wees welkom op de woensdagochtenden 09:00-10:30 uur.

Data, 2021:

20 januari
3 februari
17 februari
3 maart
17 maart
31 maart
14 april
28 april
12 mei
26 mei
16 juni
30 juni

Van 26 mei tot 16 juni zitten er 3 weken tussen vanwege de dolfijnreizen naar de Azoren, die ik organiseer op 5-12 en 19-26 juni.

We starten in januari online, omdat dan de lockdown nog bezig is. Hopelijk kunnen we in het voorjaar weer bijeen komen op mijn adres of in de buurt, waarbij ik dan de Zoom aanzet voor deelnemers die te ver van Culemborg wonen. Aan alle corona voorschriften wordt voldaan.

Meld je aan via het aanmeldformulier of met een e-mail aan Saskia Bosman, inspiradiance@gmail.com

Investering: De reeks van 12 meditaties kost € 180,- per deelnemer (dus niet per computer). Per meditatie € 15,- per deelnemer. Je kunt dus ook later instromen en een deel van de serie volgen. De meditaties worden live (online) gegeven. Na iedere meditatie is er gelegenheid ervaringen uit te wisselen. Na afloop van iedere meditatie ontvang je een link naar de video opname van de meditatie.

                   Doe je mee?

Na aanmelding ontvang je de betaalgegevens.

Na ontvangst van je betaling en adresgegevens volgen een bevestiging en een kwitantie.

Privacy-verklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/