This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Laden Evenementen

Online meditatiegroep

met Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

Instromen kan en alle meditaties zijn opgenomen!

Chaos zit vol waarschijnlijkheden (mogelijke toekomsten). Wij kunnen een kwantumsprong maken naar een Nieuwe Aarde. In de huidige uitdagende tijd is er een groot potentieel voor het manifesteren en bouwen van een mens- en natuur-vriendelijke wereld, met wereldvrede en tijd en ruimte in overvloed voor innerlijke groei; het ontwikkelen van onze oneindige mogelijkheden op basis van onvoorwaardelijke, universele liefde. Liefde voor elkaar en voor de hele Kosmos, resulterend in harmonie en een schoon milieu omdat we ons realiseren dat we deel van de natuur zijn.

We zijn een tijdperk van bewuste evolutie binnen gegaan, waarin we niet alleen zijn. Onze Kosmische broeders de zusters staan klaar om ons te inspireren wanneer we hen hiertoe uitnodigen. Ook op onze eigen planeet staan zelfbewuste wezens klaar ons te inspireren: de walvissen, bruinvissen en dolfijnen in de wateren van de Aarde. Specifiek die wezens en beschavingen worden bedoeld, die spiritueel hoog ontwikkeld zijn, wier functioneren voortdurend gebaseerd is op onvoorwaardelijke, universele liefde en die verbonden zijn met de Bron van Alles. Bewuste evolutie is evolutie van binnen uit, vanuit ons innerlijk universum.

Deze 9 meditatiesessies worden aangeboden om onze manifestatie van de Nieuwe Aarde te ondersteunen en om een gezamenlijk veld op te bouwen van hoge energiefrequentie om deze manifestatie kracht te geven.

Probeer de gratis meditatie op YouTube!

 

                  

 

Over de meditatie begeleider:

Dr. Saskia Bosman is een bioloog en onafhankelijk onderzoeker. Sinds ca. 40 jaar geleden verdiept zij zich in het menselijke wezen, met name DNA, cellen, de hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Ze heeft in de loop der jaren diepgaande ervaringen gehad met walvissen, bruinvissen en dolfijnen en heeft ontdekt dat deze kunnen helpen de mooiste kwaliteiten in ons te laten ontvouwen. Saskia heeft (respectvol!) gezwommen met vrije dolfijnen in de Azoren en ook elders bijzondere ontmoetingen gehad met vrije dolfijnen, bruinvissen en walvissen (samen de walvisachtigen). Saskia organiseert groepsreizen voor het ontmoeten van walvisachtigen. Zij biedt ook lezingen, meditaties, workshops en vertoningen van haar eigen films aan voor innerlijke groei, vanuit een achtergrond van wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als bioloog in de diepgaande relatie die wij mensen kunnen hebben met onszelf, de natuur en in het bijzonder met het dierenrijk. Zij verbindt opnieuw wetenschap, kunst en spiritualiteit. Saskia heeft als persoonlijk en maatschappelijk doel bij te dragen aan de bewuste menselijke evolutie in harmonie met de rest van de natuur.

 

 

Wees welkom op de online meditatiegroep, er is nog plaats.

Woensdagochtenden 09:00-10:30 uur (met uitzondering van 2 september: 09:15-10:45 uur)

Data:

2, 16 en 30 september 2020
14 en 28 oktober 2020
11 e 25 november 2020
9 en 23 december 2020

Meld je aan via het aanmeldformulier of met een e-mail aan Saskia Bosman, inspiradiance@gmail.com

Investering: € 120.- per deelnemer voor de 9 bijeenkomsten, als je later instapt uiteraard een lager bedrag, tenzij je de opgenomen meditaties erbij bestelt.

                   Doe je mee?

Na aanmelding ontvang je de betaalgegevens.

Na ontvangst van je betaling en adresgegevens volgen een bevestiging en een kwitantie.

Privacy-verklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/