This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

SPIRITUELE WALVISSEN EN DOLFIJNEN WEEK IN FRANKRIJK/MIDDELLANDSE ZEE

For English text, see below.

Goedkope lastminutes! Zie Praktische Informatie onderaan de Nederlandse tekst.

Maandag 16 t/m vrijdag 20 september 2019, nabij Perpignan aan de Middellandse Zee-kust (ten oosten van de Franse Pyreneeën).

De dolfijnen, bruinvissen en walvissen in de Middellandse Zee nodigen jou uit voor een heerlijke, helende en bewustzijnsverruimende week (of 1 dag of een halve week) vol meditatie, diepgaande natuurbeleving, ontspanning en plezier! Een volle dag (10 uur) varen we vanuit Canet en Rousillon met een grote zeilkatamaran de Middellandse Zee op, waar we vrijwel zeker dolfijnen en/of walvissen zullen ontmoeten. De boot wordt bestuurd en bemand door een zeer deskundige, gastvrije en ervaren Franse familie, die met uiterst respect, dus zonder te verstoren, de dolfijnen en walvissen zal benaderen. Zij beseffen net als wij dat het intelligente, gevoelige, intuïtieve en zelfbewuste wezens zijn, die in zee een rustig en plezierig leven willen leiden. Tegelijk nodigen de walvisachtigen onze menselijke soort uit met hen in contact te zijn. Contact met dolfijnen, walvissen en bruinvissen, zelfs het zien ervan en in hun energie zijn, kan levensveranderend werken en resulteren in het oppakken van nieuwe activiteiten tot en met anders gaan leven. In ieder geval maken ze die kwaliteiten in jou wakker, die ze zelf zo duidelijk belichamen, zoals vreugde, speelsheid, humor, flexibiliteit, intelligentie, liefde, empathie, saamhorigheid en kunnen genieten van het leven. In het gebied waar we varen zwemmen dolfijnen, bruinvissen, grienden en potvissen rond. Behalve op zee zullen er ook andere meditatieve activiteiten aan land zijn en kunnen we onze verhalen delen op het strand en elders in de natuur. Naast de grote vaartocht zullen er op andere dagen in deze week ook twee kleine vaartochten plaatsvinden met dezelfde of andere lokale touroperators.

In deze reis is plaats voor 20-25 (max 30) deelnemers.

Je kunt kiezen om alleen de dag van de grote vaartocht deel te nemen, een halve week tot en met of vanaf (en inclusief) de grote vaartocht, of de hele week.

Ter inspiratie de video: https://www.youtube.com/watch?v=7_S_L67Mw8E

Programma:

Weekend 14-15 september: aankomst van de deelnemers.

Maandag 16 september: Vaartocht van 1 dagdeel, langs de kust en misschien wel verderop, naar het gebied van de dolfijnen. Afhankelijk van de groepsgrootte is het mogelijk dat we deze tocht samen met andere toeristen zullen maken. Het andere dagdeel introductie en meditatieve activiteiten met Saskia en Loes.

Dinsdag 17 september: In de ochtend meditatieve activiteiten op het strand met Loes, dan naar het prachtige plaatsje Ste Marie de la Mer waar we gezamenlijk zullen lunchen in een buitengewoon goed visrestaurant, vegetarisch eten is hier ook mogelijk. In de middag op de camping of elders een korte lezing door Saskia over onze verbinding met walvissen en dolfijnen, met een geleide meditatie en gelegenheid tot uitwisseling van eigen belevingen met walvissen en dolfijnen.

Woensdag 18 september: Vertrek 09:00 uur ’s morgens met de zeilkatamaran van Navivoile (www.navivoile.com). Vaartocht (10 uur), ver de Middellandse zee op, naar de dolfijnen en walvissen, tot ongeveer 19:00 uur. Met meditatie en klankzingen, begeleid door Loes en Saskia. Deze dag (en misschien ook de andere dagen) zullen we samen met een Franse/internationale groep spiritueel geīnteresseerden ervaren. In mei was dit een prachtige ervaring. We voelden ons na de eerste meditatie aan boord al één grote familie! Waar nodig wordt voor vertaling gezorgd. Ieder brengt zijn/haar lunch mee aan boord.

Donderdag 19 september: In de ochtend meditatieve activiteiten op het strand, met Loes en Saskia. Gelegenheid tot het delen van ervaringen van de grote vaartocht. Later op de dag eventueel energetische natuurbeleving op het land, met Saskia en Loes.

Vrijdag 20 september: Vaartocht van 1 dagdeel, langs de kust en misschien wel verderop, naar het gebied van de dolfijnen. Het andere dagdeel meditatieve activiteiten met Saskia en Loes. Afhankelijk van de groepsgrootte is het mogelijk dat we deze tocht samen met andere toeristen zullen maken. Aan het eind van deze dag: afronding van de week.

Weekend 21-22 september: Vertrek van de deelnemers die deze hele week gebleven zijn.

N.B.: Afhankelijk van het weer en de behoeften van de groep kan het programma veranderen.

Begeleiding:

Dr. Saskia Bosman (58), bioloog uit Culemborg, begeleidt meditaties en het energetische, innerlijke en uiterlijke contact met de natuur. Je krijgt oefeningen om  telepathisch contact te maken met de dolfijnen en walvissen en je contact met de verdere natuur te verdiepen. Ze geeft waar het van pas komt informatie over de dolfijnen, bruinvissen en walvissen op zowel biologisch als spiritueel niveau. Saskia geeft sinds eind jaren 1980 cursussen voor persoonlijke groei waarin wetenschap, kunst en spiritualiteit samengaan. Ze heeft sinds begin jaren 1990 prachtige ervaringen met walvissen en dolfijnen en organiseert ook sinds die tijd reizen.

Loes Homveld (67) geeft yoga les, is energetisch therapeut; Magnified healing en Reiki docent , zij doet dit werk sinds 2000. Zij zal yoga, meditatie – en andere energetische oefeningen begeleiden. Zij geeft oefeningen om ons contact met de walvisachtigen en de verdere natuur te helpen realiseren en verdiepen. Loes woont in Zuid-Frankrijk, (niet ver van Lourdes) sinds 1999 en kent de familie met de boot. Ze heeft  meerdere keren met hen gevaren en iedere keer walvissen en/of dolfijnen ontmoet en er prachtige ervaringen mee gehad.

Beide begeleiders zorgen voor een liefdevolle en veilige begeleiding en omgeving, waarin innerlijke groei en (het delen van) diepgaande ervaringen mogelijk gemaakt worden.

Praktisch:

Kosten per deelnemer: € 625,- € 525,- voor de hele week inclusief begeleiding en de 3 zeetochten. Voor wie van maandag t/m woensdag blijft: € 325,- € 275,- inclusief de 1e en 2e zeetocht en de begeleiding, voor wie woensdag t/m vrijdag blijft: € 325,- € 275,- inclusief de 2e en 3e zeetocht en de begeleiding. Voor wie alleen woensdag 18 september mee doet: € 220,- € 180,- voor de zeetocht op deze dag en de begeleiding. Dit is exclusief de reis, logies/kamperen en maaltijden, maar die kun je zo duur of goedkoopmaken als je zelf wil. Goedkoop reizen kan met eigen auto, Eurolines of FlixBus. De reis van huis naar Ste Marie La Plage en terug en ook de reizen over land in het dorp en in de regio en de maaltijden regelt en betaalt iedereen zelf. We hebben op de Camping Municipal De La Plage (Ste Marie La Plage, Pyrenees Orientales) betaalbare kampeerplekken en huisjes (mobile homes) gevonden, zodat we als groep bij elkaar kunnen verblijven. De tarieven hiervan worden nog bekend gemaakt. Logies in een gedeelde mobile home is ongeveer € 25,- per persoon per nacht. De ervaring leert dat een dergelijke groep, net als de dolfijnen, een hechte pod kan worden! Ieder is natuurlijk vrij om samen te reizen, te kamperen of een mobile home te delen. Laat mij weten met wie, dan kan hier tijdens de boeking bij de camping rekening mee gehouden worden.

Aanmelding: met het aanmeldformulier op https://inspiradiance.nl/aanmelden/ of per e-mail aan inspiradiance@gmail.com .

Aanmelden kan tot en met 12 september 2019.

Door je aan te melden ga je accoord met de privacyverklaring van InspiRadiance. Om deze te lezen, klik hier.

Afhankelijk van accomodatie en verblijfsduur wordt ieders reissom apart berekend. Onmiddelijk na inschrijving dient (vanwege de korte termijn) de reissom te worden voldaan.

Iedere deelnemer wordt geacht zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten (verplicht voor deze reis).

Reisvoorwaarden: https://inspiradiance.nl/reisvoorwaarden/

Na boeking ontvang je dan verdere instructies voor de (aan)betaling op de rekening van het STO reisgelden-garantiefonds waar InspiRadiance bij aangesloten is. Het garantiefonds beschermt jouw volledige betaling tot 1 dag na de reis tegen eventueel failissement en/of surseance van betaling van InspiRadiance. Lees zorgvuldig de pagina Reisvoorwaarden door.

Minderjarigen (jonger dan 18 jaar) kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van minstens 1 ouder of voogd.

Houd ons op de hoogte van evt. fysieke of geestelijke beperkingen.

In principe zijn deelnemers met een lichte fysieke/geestelijke beperking welkom op de reis, maar er vindt altijd eerst een gesprek plaats om een inschatting te maken of de reis haalbaar is. De beslissing ligt bij de reisorganisatie. Lees zorgvuldig de pagina Reisvoorwaarden door. Download Reisvoorwaarden InspiRadiance.

Deze reis valt onder STO-reisgarantie.

InspiRadiance staat ook op:

TravWizards

ReisOrakel

SPIRITUAL WHALE AND DOLPHIN WEEK IN FRANCE/MEDITERRANEAN SEA

Cheap last minutes! See Practical Information below.

Monday, 16th September to Friday, 20th September, 2019, at the Mediterranean coast near Perpignan (East of the French Pyrenees).

The dolphins, porpoises and whales (cetaceans) in the Mediterranean invite you for an enjoyable, healing and consciousness-expanding week (or 1 day or half a week) full of meditation, profound nature experience, relaxation and pleasure! A full day (10 hours) we will sail on the Mediterranean in a big sailing catamaran, starting from the town Canet en Roussillon. It is almost certain (but not guaranteed) we will meet dolphins and/or whales. The boat is manned by a very knowledgeable, hospitable and experienced French family, who will approach the cetaceans with utmost respect and without any disturbance. They realize (like we do) that these are intelligent, sensitive, intuitive and self-conscious beings who want to enjoy a peaceful life in the sea. At the same time the cetaceans invite our human species to connect with them. Contact with dolphins, whales and porpoises, even seeing them and being in their energy, can have a life changing effect and result in undertaking new activities up to starting to live a different life. In any case they help to awaken those qualities in you that they embody so clearly, like joy, playfulness, humor, flexibility, intelligence, love, empathy, solidarity and the ability to enjoy life. In the area where we will sail are dolphins, porpoises, pilot whales and sperm whales. Besides activities at sea there will be meditative activities on land. We will be able to share our stories at the beach and elsewhere in nature. Besides the long sea excursion their will be two small ones on other days in this week with the same or other local tour operators.

We have room on this trip for 20-25 (max 30) participants.

You can choose to participate only the day of the 10-hour sea excursion, the first half of the week up to and including the 10-hour sea excursion, the second half of the week from and including the 10-hour sea excursion or the whole week.

For inspiration you may watch video: https://www.youtube.com/watch?v=7_S_L67Mw8E

Program:

Weekend 14th-15th September: arrival of the participants.

Monday, 16th September: Sea excursion of 1 daypart, along the coast or maybe further out to the domain of the dolphins. Depending on our group size it is possible we have this excursion together with other tourists. The other daypart there will be an introduction and meditative activities together with Saskia en Loes.

Tuesday, 17th September: In the morning meditative activities with Loes at the beach, after these we go into the beautiful village Ste Marie de la Mer where we will have lunch together in an exceptionally good fish restaurant. Vegetarian meals are also available here. Afternoon: at the campsite or somewhere else Saskia will give a short lecture about our connection with whales and dolphins, plus a guided meditation and a sharing of the participants’ experiences with whales and dolphins.

Wednesday, 18th September: Departure 09:00 AM with the sailing catamaran of Navivoile (www.navivoile.com). This sea excursion (10 hours) will bring you far out on the Mediterranean Sea, to the dolphins and the whales. We will be back in the harbor at about 7 PM. With meditation and chanting, facilitated by Loes and Saskia. This day (and perhaps also the other days) we will experience together with a French/international group of spiritually interested people. In May this was a most wonderful experience. Already after the first meditation on board we all felt like one big family! Whenever necessary translation will take place. Everyone brings his/her own lunch on board.

Thursday, 19th September: In the morning meditative activities at the beach with Loes and Saskia. Sharing of everyone’s experiences of the 10-hour sea excursion. Later on this day there may be subtle-energetic experiencing of nature on the land, facilitated by Saskia en Loes.

Friday, 20th September: Sea excursion of 1 daypart, along the coast or maybe further out to the domain of the dolphins. Depending on our group size it is possible we have this excursion together with other tourists. The other daypart there will be meditative activities together with Saskia en Loes. At the end of the day: wrap-up and closing of the week.

Weekend 21st-22nd September: Departure of the participants who have stayed the whole week.

Please note that the program may change depending on weather and the wishes of the group.

Workshop facilitation:

Saskia Bosman, PhD (58),a biologist from Culemborg, the Netherlands, will guide meditations and the subtle-energetic, inner and outer contact with nature. She will guide exercises for making telepathic contact with dolphins and whales and to deepen your further connection with nature. Whenever relevant she will share biological as well as spiritual information about dolphins, porpoises and whales. Since the end of the 1980-s Saskia teaches training courses for personal growth, in which science, art and spirituality complement each other. Since the beginning of the 1990-s she has amazing experiences with cetaceans and organizes tours.

Loes Homveld (67) teaches yoga and she is an subtle-energetic therapist, Magnified healing and Reiki teacher. She does this work since 2000. She will guide yoga, meditation and other subtle-energetic exercises. She will share exercises for realizing and deepening our connection with cetaceans and with the rest of nature. Loes originates from the Netherlands and lives in the South of France, not far from Lourdes, since 1999. She knows the family with the catamaran. She has sailed with them several times and each time she has met whales and/or dolphins and had magnificent experiences with them.

Both will offer a loving and safe space and facilitation in which inner growth and (the sharing of) profound experiences will be made possible.

Practical information:

Costs per participant: € 625,- € 525,- for the whole week, including the 3 cruises and the workshop facilitation. Participants who stay Monday to Wednesday: € 325,- € 275,- including the 1st and 2nd cruise and workshop facilitation. For those who stay from Wednesday to Friday: € 325,- € 275,- including the 2nd and 3rd cruise and workshop facilitation. For those who participate one day (18th September): € 220,- € 180,- for the 10-hour cruise and workshop facilitation on this day. These costs are not including  traveling, lodging/camping and meals. You can make these as expensive or cheap as you like. Cheap traveling is possible in your own car or by Eurolines of FlixBus bus. Traveling from home to Ste Marie La Plage and back and also local and regional traveling over land and meals must be organized and paid by each participant.  We have found very affordable mobile homes and camping spots at the campsite Camping Municipal De La Plage (Ste Marie La Plage, Pyrenees Orientales), where we can stay together as a group. The prices of lodging/camping will be announced. Lodging in a shared mobile home at the campsite is about € 25,- per person per night. From experience we know that such a group can become a close pod/group of friends like the dolphins! However, of course everyone is free to travel together and/or share a camping spot or mobile home at the campsite. Please let me know with whom, so this can be registered with the booking at the campsite.

Registration: through the registration form at https://inspiradiance.nl/aanmelden/ or by e-mail to inspiradiance@gmail.com . Privacy statement: Privacy Reizen. You can register until (and including) 12th September, 2019.

By registering you agree with the privacy statement of InspiRadiance.

The total travel sum will be calculated for each participant depending on their accomodation and duration of stay. Because of the short time until the trip, the total travel sum must be paid right upon registration.

Every participant is supposed to have a travel and cancellation insurance.

Travel conditions: https://inspiradiance.nl/reisvoorwaarden/

After booking you will receive further instructions for the deposit and payment of the trip to the account at the STO travel guarantee fund with which InspiRadiance cooperates. The STO fund will protect your complete payment against bankruptcy and/or suspension of payment of InspiRadiance, until 1 day after the trip. Please carefully read the page Reisvoorwaarden (Travel Conditions).

Minors (younger than 18 years) can only participate in the presence of at least 1 parent or guardian.

Please inform us about physical and/or mental disabilities.

In principle, participants with a slight physical/mental disability are welcome on the trip. However, always an interview will take place in order to estimate wither the trip is achievable for the person involved. The decision is up to the tour organizer (InspiRadiance).
Please carefully read the page Reisvoorwaarden (Travel Conditions). Download Reisvoorwaarden InspiRadiance
(Travel Conditions InspiRadiance).

This trip is guaranteed by STO-reisgarantie.

You can find InspiRadiance also at:

TravWizards

ReisOrakel

Foto: Saskia Bosman © 2018