This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Ervaringen 2020-06-25T11:54:47+01:00

Ervaringen

Mediteren met de bruinvissen:
“Hartelijk dank nogmaals voor deze prachtige belevenis. Dag met een goud randje, nee een compleet gouden dag waarbij alles prachtig uniek en totaal perfect was.
Dank aan jou en alle mensen die erbij waren, maar ook die fantastische bruinvissen die de antwoorden gaven. Op elke uitspraak van jou over de nieuwe aarde, de schone zee en lucht, de nog groener wordende natuur, kwamen ze even boven alsof ze ons bekrachtigden om vooral door te gaan met onze scheppende kracht.”
P&R

“Lieve Saskia,

Verrast en blij ben ik met mijn pijnappelklier en prijs me gelukkig dat jij ons over de werking van dit orgaan kunt inlichten. Nu ik dagelijks een paar dadels eet en de pijnappelklier een massage geef, merk ik, na even masseren, dat mijn kruinchakra gaat vibreren. Ook merk ik dat ik met meer helderheid kan “zien”.  waarnemen wat in het zichtbare vaak nog onzichtbaar is. Ik hoop en wens dan ook dat alle mensen op deze mooie planeet meer inzichten krijgen over dit kleine geschenk in ons hoofd, dat ons in verbinding houdt met onze goddelijke roots. Saskia heel veel dank daarvoor !”

Unamore, over de pijnappelklier workshop

“Een fantastische interactieve lezing, die je niet alleen laat zien hoe innerlijke transformatie op celniveau plaats vindt, maar ook welke je bewust maakt van dieper liggende patronen. En dat alles op een heel simpele, eenvoudige manier. Daar hou ik van! Geweldig Saskia!”

Gonnie Lamers, Nijmegen over de lezing “Zet bewust je cellen in voor jouw verjonging, rust en evolutie!”

“Hallo Saskia, ik vond jouw lezing echt super interessant. Ook was de begeleide meditatie echt een unieke ervaring met een heerlijke uitwerking. Wanneer ik nu mediteer stel ik mij jouw stembegeleiding weer voor en hup daar ga ik mee op de golven van liefdesenergie. Wat ben jij een liefdevol, vreugde en rust brengend mens.”

N.M., Maastricht

Wat een prachtige lezing afgelopen zondag. Wat houd je het licht terwijl je in korte tijd veel kennis overbrengt. Gecombineerd met de 2 visualisaties was het een prachtige middag. Voor mij ben je een prachtig voorbeeld van hoe iemand zich neerzet, waarbij je persoonlijkheid echt alleen maar voertuig voor je diepe ziele roerselen is. Dit gecombineerd met een schat aan kennis die je ook nog eens eenvoudig weet uit te leggen. Wat heb je ons geweldig meegenomen in een hoge energie. Dank je wel.

Carla de la Rive Box, Muiderberg

“Ik heb Saskia leren kennen als een professionele medisch bioloog en bewustzijnsonderzoeker, met een enorm scheppend en verbeeldend vermogen. Zij kan je met haar beelden letterlijk een reis door de wonderlijke wereld van je lichaam laten maken, en je bijvoorbeeld uitleggen waarom meditatie werkt en wat er dan werkt. Daarnaast beheerst zij verschillende meditatietechnieken waarmee zij je ook kan laten voelen dat het werkt. Saskia heeft zelf een aantal zeer krachtige meditaties ontwikkeld, die ze graag deelt”

Gerwin Verschuur van Schepje Leven, Culemborg

“Ik vond de combinatie in de workshop van theorie en praktijk goed in balans in mijn beleving.  En heb ik veel aan de pijnappelklier meditaties, erg waardevol en heb deze al meteen in gebruik genomen om m’n antenne scherp te houden :-).  Voor mij persoonlijk was deze workshop echt een verrijking. Hartelijk dank.”

A. van Gils

“Wat heb ik dit afgelopen jaar weer genoten van jouw workshops “Jouw evolutie in eigen hand” en de Pijnappelklierworkshops. Hoe boeiend en gemakkelijk voor een ieder weet jij deze zeer interessante, maar vaak ook moeilijke materie voor het merendeel van je cursisten,  weer te geven. Geweldig! Ook het groepsproces verliep heel bijzonder, velen zijn in korte tijd mooie inzichten en ervaringen rijker geworden. Ik hoop nog vaak van je workshops te mogen genieten en raad een ieder aan om deze geweldig interessante en boeiende workshops bij Saskia te volgen. Het komt jouw lichaam, ziel en geest zeker ten goede!”

Marianne

“Mooie afwisseling van meditaties en informatie; deze vier workshops hebben blijvend iets toegevoegd aan mijn beleving van, en kennis over, de processen die zich tijdens en na meditaties afspelen in het brein. Het niveau van informatievoorziening vind ik fantastisch”

Maj, Kockengen

“Saskia Bosman is zeer deskundig op haar werkgebied, vooral rond bewustzijn, waarover zij op een bevlogen manier les geeft.”

Geertje Kuipers, boekhandel De Kraanvogel, Culemborg

“Afgelopen najaar heb ik de vier cursusdagen van Saskia Bosman bij mij thuis in Amsterdam mogen meemaken. Wat was dat (weer) een feest van herkenning! Bovenal ervaarde ik het als hoopgevend dat we temidden van de huidige aardse crises van vluchteling tot klimaat steeds weer kansen mogen zien in bewuste evolutie. Dan ontstaat ware transmutatie en kunnen we ons ontwikkelen tot een intelligente soort die in samenwerking en bewuste cocreatie samen met de Aarde en al het leven daarop en in vorm geeft aan een wereld waar je allemaal blij van wordt. De pijnappelklier speelt hier een cruciale rol in. Saskia als doorwrocht wetenschapster in hersenonderzoek verloochent haar achtergrond niet, ze breidt haar kennis uit tot meerdere ogen van kennen, en zet zich zo neer als echte ‘inclusief’ wetenschapster. De cursusdagen bestaan deels uit meditaties en praktische oefeningen en deels uit colleges. De dagen zijn ook los te volgen. Als je moet kiezen, dan zou ik de pijnappelklierdag nemen, want daar komt een deel van de andere info over je hersenen en haar plasticiteit ook in terug. En DNA blijkt in de evolutie veel minder centraal te staan dan van oudsher gedacht werd. In haar hartmeditaties komt altijd zoveel liefde naar voren dat licht en schaduw dimmen en dienend worden. In de praktische oefeningen voelde ik veel zuivering en kreeg ik nieuwe doorkijkjes. Een echte aanrader voor ieder die vanuit rust in bewuste evolutie en cocreatie wil komen.”

Anne Stijkel, Stichting Cocratos, Amsterdam

“Saskia Bosman gaf 3 uitermate interessante cursusdagen over “Jouw evoluatie in eigen hand”. Daarin werd de relatie gelegd tussen wetenschappelijke bevindingen en onze eigen praktijk vanuit onze hersenen, DNA en andere delen van ons lichaam om ons bewustzijn te kunnen veranderen. De vele gerichte meditaties maakten het ook ervaarbaar. We zullen deze cursus waarschijnlijk nog eens herhalen in Wageningen.”

Marijke Kuipers, Stichting Gaia Sira, Wageningen