This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Lezingen 2021-06-05T10:50:28+01:00

Lezingen aanbod

Hieronder volgt mijn aanbod aan lezingen. De entreeprijzen kunnen verschillen per lokatie. Ik nodig je uit om samen met mij (een) lezing(en) te organiseren, bij jou in de huiskamer of in een zaal. Alle lezingen gaan vergezeld van 1 of 2 meditatieve oefeningen.

DOLFIJNEN – WALVISSEN – MENSEN IN VERBINDING

Door Dr. Saskia Bosman, bioloog

Wat voor wezens zijn dolfijnen en walvissen? Kunnen wij met hen communiceren, zwemmen, spelen en samenwerken? Willen zij dat ook? Hoe zien zij mensen?

lees meer

Wetenschappers hebben ontdekt dat walvissen en dolfijnen (inclusief bruinvissen) enorm intelligent, gevoelig en zelfbewust zijn en zelfs culturen hebben. Ook intuitieve, gevoelige mensen die telepathisch in contact met hen staan weten dit en vertellen er wereldwijd dezelfde verhalen over, zoals: de mensheid heeft een technologische cultuur, walvissen en dolfijnen hebben bewustzijnsculturen. Wat willen ze ons leren? Ze bieden aan ons te helpen bij onze ontwikkeling tot een bewustzijnscultuur, die vanuit liefde en in harmonie leeft met de natuur. Dolfijnen en walvissen kunnen met hun sonar en hun energie ons zelfgenezend vermogen stimuleren, ze kunnen met hun bewustzijn reizen over de aarde en door de kosmos en zelfs zichzelf teleporteren. Ze maken deel uit van een grote, intergalactische gemeenschap van walvisachtigen. Saskia Bosman is wetenschappelijk (als bioloog) en intuitief en zal zowel wetenschappelijke als spirituele informatie over de dolfijnen en walvissen delen, dit alles op een begrijpelijke, niet-technische wijze en rijk geillustreerd met foto’s, filmpjes en meditaties.

HEALING VAN WATER, AARDE EN MENS DOOR DE DOLFIJNEN

Filmmiddag, -ochtend of avond met inleiding door Dr. Saskia Bosman (bioloog, bewustzijnstrainer)

Helende filmmiddag met de dolfijnen. Na een inleiding worden er opnames getoond die gemaakt zijn tijdens hele diepgaande, helende vaar- en zwemtochten met vrije dolfijnen in de Azoren (Portugal) en bij Zuid-Frankrijk en op de Noordzee. Met mooie muziek onder de films. Saskia Bosman maakt deze tochten op respectvolle wijze voor de dieren, met groepen mensen.

lees meer

Het zijn ware ontmoetingen tussen zelfbewuste, intelligente, gevoelige en liefdevolle soorten: mens en dolfijn. Er vinden levensveranderende, bewustzijnsgroei-versnellende uitwisselingen plaats op diepgaande niveaus. Als in zo’n situatie foto’s en films gemaakt worden, registreren deze ook de subtiele, helende energie. Vanwege dit principe kunnen foto’s van personen gelezen worden door helderziende en heldervoelende mensen. En de subtiele energie is zo hier en daar in de films zichtbaar gemaakt met speciale opnametechnieken. Wij kunnen allemaal deze energiefrequenties van de dolfijnenfilms ontvangen en ervan profiteren. Laat de hoge energiefrequenties van de films op je inwerken! Een volle zaal in Zeeland heeft onlangs sterke healing ervaren van de eerste film die toen klaar was.

Alle films (elk 15 minuten) zijn ook in het Engels beschikbaar.

ATLANTIS

Lezing door Dr. Saskia Bosman, bioloog

Heeft Atlantis echt bestaan? Het lijkt er wel op! In en rond de Atlantische Oceaan worden steeds meer ruïnes van vaak hoog ontwikkelde culturen gevonden die tienduizend tot dertigduizend jaar geleden onder water kwamen te staan. Ze zijn te vinden bij de Canarische Eilanden, de Azoren, in het Caribisch gebied, bij Bermuda en zelfs in de Noordzee. Dit hangt samen met het begin en einde van ijstijden waarin veel oceaanwater in het landijs zat. Tijdens deze ijstijden was de zeespiegel wereldwijd lager, waardoor er meer land was. Ook geologische activiteit en aardaskantelingen hebben gezorgd voor het boven water komen en weer onder water raken van land. Hoor meer over de vondsten en de oude Atlantische culturen die deze achtergelaten hebben en ook wat Atlantis voor de huidige tijd betekent, in deze rijk geillustreerde lezing.

EVOLUTIE

Zet bewust je cellen in voor jouw verjonging, rust en evolutie! (voorheen: “Zet bewust je cellen in voor je eigen evolutie!”)

Lezing door Dr. Saskia Bosman, bioloog

Jij hebt alles in huis om een vitale, liefdevolle, vreedzame mens te zijn met meesterschap over je eigen leven, in harmonie met het grote geheel. Onze planeet gaat op dit moment door diverse crises heen. Tegelijkertijd staan we op het punt van een evolutiesprong en ons lichaam heeft alle informatie en (potentiёle) bedrading al in zich om deze sprong te nemen.

lees meer

Wie goed rondkijkt in het wetenschappelijk onderzoek sinds 2000 vindt veel aanwijzingen hoe we als mens ons welzijn en onze verdere ontwikkeling kunnen ondersteunen. Dit kunnen we door vanuit ons innerlijk optimaal gebruik te maken van de plasticiteit ofwel het aanpassingsvermogen van ons lichaam. Met onze geest beïnvloeden we hoe de informatie in ons DNA zich uitdrukt in het lichaam, verjongend kan werken en welke verbindingscircuits ons zenuwstelsel vormt, en meer.

Wetenschappelijk onderzoek aan allerlei vormen van meditatie en meditatieve beweging (waaronder yoga) laat vanaf het DNA-en celniveau zien hoe lichaam en geest uit een stresspatroon naar een staat van rust en harmonie gaan, die we vervolgens uitstralen op onze omgeving. Als je liefdevol, blij en gelukkig bent, kunnen anderen dit ook voelen dankzij de spiegelneuronen in hun hersenen. Onze sluimerende talenten worden wakker doordat de onbewuste onderdrukking ervan opgeheven wordt. Ons zeer plastische lichaam verandert in een voertuig voor verdere evolutie.

Er ligt een mooie weg voor ons open. De eerste stap op deze weg is eenvoudig te zetten en is het begin van een fascinerende reis.

PIJNAPPELKLIER

De pijnappelklier, middelaar tussen binnen en buiten

Lezing door Dr. Saskia Bosman, bioloog

Hoe kun je de pijnappelklier inzetten voor je gezondheid en innerlijke groei? Deze lezing gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. De pijnappelklier is de middelaar tussen binnen en buiten. Deze klier speelt een krachtige rol in onze gezondheid en ons bewustzijn. In deze lezing wordt uitleg gegeven over de werking van de pijnappelklier en hoe je je gezondheid ermee kunt stimuleren.

lees meer

Deze lezing zal gaan over:

De pijnappelklier als middelaar tussen ons lichaam en onze omgeving:

  • De communicatie met ons zenuwstelsel en de zintuigen
  • Evolutie van de pijnappelklier als derde oog en veelzijdig waarnemingsorgaan.
  • De kristalletjes in de pijnappelkliercellen als zenders en ontvangers.

De biologie van de pijnappelklier:

  • Waar ligt de pijnappelklier in ons brein?
  • De productie en de werking van pijnappelklierhormonen.

De pijnappelklier in gezondheid, genezing en bewustzijn:

  • Verkalking en ontkalking van de pijnappelklier.
  • Het inzetten van de pijnappelklier om het zelfgenezend vermogen te stimuleren met meditatieve oefeningen.
  • De pijnappelklierhormonen maken verschillende bewustzijnsstaten mogelijk.
  • Wat oude en nieuwe culturen over de pijnappeklier wisten.
  • De pijnappelklier als kosmische antenne.

DE KOSMOS CYCLUS

Lezing en sterrenkijkavond met Dr. Saskia Bosman, bioloog

Buitenaards leven – waar zoeken we naar?

Is er leven elders in het heelal? De astrobiologie zoekt naar buitenaards leven en naar de geschikte omstandigheden ervoor. Dit gebeurt zowel in ons zonnestelsel als erbuiten. De meeste astrobiologen gaan uit van levensvormen zoals we die op aarde kennen. Zijn totaal andere levensvormen ook mogelijk? Hoe kunnen we die herkennen? Zijn ze al op de Aarde terecht gekomen? Hoe staat het met de zoektocht naar intelligent buitenaards leven?

lees meer

Deze lezing gaat ook over vreemde microben, gevonden in de ruimte, ‘aliens’ (andere intelligente levensvormen) op Aarde, in het heelal, in andere dimensies en op andere tijdlijnen. Verder over kunstmatige intelligentie, het heelal als een mogelijk super computerprogramma (Matrix), waarin we leven versus kosmisch bewustzijn, liefde en dimensies voorbij ruimte en tijd. Het gaat ook over vermeende contacten van oude culturen en van hedendaagse regeringen met buitenaardsen en over geheime ruimtevaart, evenals pogingen van burgers om in contact te komen met buitenaardsen (extraterrestrials) en met wezens van voorbij onze ruimte-tijd dimensies (ultraterrestrials).

Sterrenkijkavond

Deze is buiten, zomogelijk in een sterrenwacht. Je wordt wegwijs gemaakt aan de sterrenhemel, waar veel mooie objecten te vinden zijn, geschikt voor verrekijkers tot en met krachtige telescopen. Breng je mobiele telefoon mee, want er zijn op sterrenkijkgebied ook leuke gratis apps te downloaden.

Kosmos, Lichttaal en DNA

Wat hebben deze met elkaar te maken? Vanuit de Kosmos komen steeds hogere energiefrequenties naar de Aarde, die codes dragen die onze sluimerende, nog ‘onbekende’ 98% DNA en hiermee nieuwe vermogens wakker kunnen maken als we deze willen ontvangen. Door de klank, vorm en kleur van Lichttaal kunnen we deze hoge coderingen onze cellen binnen geleiden en in ons DNA laten landen. Met de Kosmos wordt niet alleen de bubbel van sterrenstelsels bedoeld die we met (ruimte-)telescopen kunnen waarnemen, maar ook de hogere dimensies en het Bronveld voorbij deze Matrix van dimensies.

lees meer

Uit het Bronveld komen sinds 2012 nog hogere dan Lichtfrequenties, namelijk de Plasmafrequenties en de Plasmataal coderingen die deze dragen. De Kosmos zit vol leven en bewustzijn dat ons en de Aarde wil helpen in het Ascensieproces. We worden hierin verrassend genoeg geholpen door hoog-intuїtieve en –intelligente culturen in de oceanen en door de natuur op het land, waaronder bomen. De basis van alles is onvoorwaardelijke, universele liefde. In de loop van de lezing worden interessante wetenschappelijke ontdekkingen aangestipt, die erop aansluiten. Wil je dit ook horen en ervaren? Dan is dit de lezing die het overzicht en de ervaring biedt!

We beginnen de lezing met een geleide meditatie om ons te aarden en een liefdevol veld neer te zetten en we sluiten af met een innerlijke reis in de microkosmos van ons DNA.

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker, tevens geinteresseerd in astrofysica en astrobiologie. Saskia verdiept zich al 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.

Data, tijd, lokatie: zie agenda.