This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Lichten in de duisternis 2020 2020-02-03T19:21:31+01:00

Voor de pakketreizen zoals deze is InspiRadiance aangesloten bij STO Garant: Garantieregeling. Zie ook de reisvoorwaarden.

Lichten in de duisternis

Speciale, praktische pijnappelkliertraining met meditaties in een donkere grot

Vrijdag 5 t/m zondag 7 juni 2020

Met Dr. Saskia Bosman (biologe) en Henriët van Roosmalen (beeldend kunstenares)

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). Deze reis valt onder STO Garant reisgarantie. Zie ook de reisvoorwaarden.

Wat is er mooier dan een weekend lang lekker praktisch en in een omgeving met veel natuur bezig zijn met je pijnappelklier te ontwikkelen? Dit gaat ideaal mediterend in een donkere, stille grot, gestimuleerd door de energie van de Aarde en al het kristallijne gesteente om je heen. Het wordt ook sterk bevorderd door de mooie omgeving waar we zullen verblijven.

Op vrijdag, aan het eind van de middag kom je aan in het mooie vakantiehuis De Hoeve bij Boda in Heyd-Durbuy (nabij Luik) in de Ardennen, waar we lekker zullen dineren en met elkaar kennismaken.

Zowel zaterdag- en zondagochtend gaan we een uur mediteren in een donker gedeelte van de grot “Sainte-Anne” in Tilff (nabij Luik). De grot is zeer toegankelijk, maar veiligheidshalve zal het bezoek eraan deskundig begeleid worden door Eddy Verstraaten van de speleologievereniging in België. Saskia Bosman zal diverse vormen van meditatie begeleiden; geleide meditatie, stiltemeditatie, fosfenen kijken en klankmeditatie, altijd in verbinding met het hart, in een energieveld van liefde en goed geaard. Deze meditaties en het donker in de grot openen de pijnappelklier als veelzijdig waarnemingsorgaan. De in de grot wakker geworden pijnappelklier helpt je om bij je oorspronkelijke, kosmische zelf en scheppingskracht te komen en je intuїtie en gevoeligheid voor subtiele energie te ontwikkelen.

Na terugkomst in Heyd-Durbuy op zaterdag en zondag is er in de middag gelegenheid om, begeleid door Henriët van Roosmalen van Colourmind, de meditatie-ervaring tot expressie te brengen door te tekenen, te schilderen (je hoeft geen kunstenaar te zijn!), op te schrijven, te dichten, te dansen en/of je verhaal te vertellen. Dit heeft het effect dat de ervaring in je herinnering blijft en het stimuleert je pijnappelklier om zich nog verder te ontplooien als kosmische antenne.

Er zal ook gelegenheid zijn om te wandelen in de omgeving.

Henriët en Saskia zorgen voor heerlijke maaltijden.

Voor wie: je kunt aan dit weekend meedoen als je aan minstens één pijnappelklier workshopdag met Saskia Bosman deelgenomen hebt, of aan de pijnappelklier-oefeningen tijdens de teken- en schildercursus van Henriët.

Deelname: Het deelnamebedrag is € 395,- per persoon voor de hele 2 1/2-daagse, inclusief logies, 2 x ontbijt, 2 x diner, 2 x lunchpakket, de grot-excursies op zaterdag en zondag (inclusief verzekering) en de workshop. Niet inclusief is de reis van huis naar Heyd-Durbuy en terug, de regionale ritten en eventuele consumpties die onderweg gekocht worden. Die organiseert en betaalt iedere deelnemer zelf.

Aanmelding: inspiradiance@gmail.com (Saskia Bosman) of via de website https://inspiradiance.nl/aanmelden/ , met naam/namen en “Ardennen weekend juni 2020”. Vermeld erbij wat voor kamer je wil, dan houden we hier zoveel mogelijk rekening mee. De reis en de grotbezoeken zijn met eigen vervoer. Laat ook weten of je nog plaatsen in je auto over hebt of een plaats in een auto zoekt. In verband met de reservering van het huis kun je je aanmelden vóór 1 maart 2020. Bij afmelding daarna is het volledige deelnamebedrag verschuldigd of, indien betaald, niet retourneerbaar vanwege vooruitbetaling van de diverse reisdiensten. Je kunt eventueel zelf een annuleringsverzekering afsluiten (als je geen doorlopende hebt). We gaan ervan uit dat je ook een reisverzekering hebt of zelf afsluit. Na boeking ontvang je een factuur voor de aanbetaling (20 % van de reissom). De plaatsen in de groep (maximaal 13 deelnemers) worden gevuld in volgorde van binnenkomst van de aanbetalingen. Het Ardennen-weekend gaat door als er minimaal 8 deelnemers zijn. Betalingen vinden plaats op onze derdegeldenrekening bij Certo Escrow. Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). Deze reis valt onder STO Garant reisgarantie. Zie ook de reisvoorwaarden. Na boeking ontvang je verdere instructies voor de (aan)betaling op de rekening van het STO Garant reisgelden-garantiefonds waar InspiRadiance bij aangesloten is. Het garantiefonds beschermt jouw volledige betaling tot 1 dag na de reis tegen eventueel failissement en/of surseance van betaling van InspiRadiance. Na ontvangst van de betaling ontvang je een bevestiging met de praktische gegevens. Lees zorgvuldig de pagina Reisvoorwaarden door. Privacy-verklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-reizen/.

Wacht niet te lang met aanmelden! De ervaring leert dat dergelijke activiteiten snel volgeboekt zijn.

Beschrijving huis: De hoeve is prachtig gelegen in de Ardennen. Met alle comfort voor dertien personen in zes slaapkamers. De grote tuin grenst aan het bos en kijkt uit over het Aisne en Ourthe dal. De boerderij van natuursteen uit 1875 is natuurvriendelijk verbouwd en kreeg van Wallonië een “groen”- en een “Pandalabel”. Gasten ervaren het als een heerlijke plek en een groen paradijs. Er zijn vijf tweepersoons kamers en één driepersoons met wastafels en centrale verwarming. Met 11 eenpersoons bedden en één tweepersoons bed. Voldoende sanitair met drie douches, twee toiletten en een urinoir. Een eet- en zitruimte met gezellige houtkachel en een goed ingerichte keuken. De tuin heeft meubilair, een houtgestookte buitenoven. Breng lakens, kussensloop en dekbedovertrek mee. Dekbedden zijn aanwezig. (Bron: https://www.ecohuisje.be/hoeve).