This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Nieuws 2020-01-07T15:45:23+01:00

Nieuws

PINEAL GOLD

Hoort deelt het voort!

Dit voedingsmiddel, een tinctuur van dennenpollen (pine pollen) en meer, brengt mij dieper in mijn gevoel en innerlijke waarneming. Het helpt mijn pijnappelklier als kosmische antenne te aarden. Het brengt mij in rustiger vaarwater. Met slechts een paar druppeltjes per dag. Zo heeft iedereen zijn/haar eigen, mooie ervaringen ermee, zoals een soepele overgang naar andere tijdzones. Er wordt niets geclaimd, er worden slechts persoonlijke ervaringen verzameld

Kortingscode: SaskiaBosman
Met deze code ontvangt u 50% korting op de verzendkosten.

Bestellen: hier.

REIZEN VOOR INNERLIJKE GROEI

InspiRadiance organiseert ook reizen! Dit zijn specifiek reizen voor een diepe innerlijke natuurbeleveing, die ontspanning, aarding en de innerlijke groei bevorderen en de ontplooiing van je oneindige mogelijkheden. De laatste jaren zijn dit vooral reizen waarin een diepgaand en vreugdevol contact met walvisachtigen een rol speelt.

Zie het menu Reizen en de Agenda.

GRATIS MEEDOEN AAN AL MIJN WORKSHOPS?

Beste belangstellende,

De activiteiten in 2019 liepen als een tierelier! De belangstelling is overweldigend. De lezingen, workshops en reizen zijn bijna niet meer aan te slepen! Ik heb reuze zin om in 2019 en 2020 weer veel lezingen en workshops te gaan geven in binnen- en buitenland! Zullen we een workshopcyclus gaan organiseren?

Er is nog ruimte in 2020 en daarna.

Ik stel voor om, voorafgaand aan een workshopcyclus, te starten met een lezing. Veel mensen ervaren graag zo’n voorproefje van de workshops. Het handigst voor mij is de lezing op een middag te geven (bijvoorbeeld 14:00-17:00 uur), maar ’s avonds is ook mogelijk bij goede OV verbinding. Workshops (10:00-17:00, 10:30-17:30 of 11:00-18:00 uur, afhankelijk van de reisduur) kunnen doordeweeks, maar bij voorkeur in het weekend plaatsvinden.

Beschrijvingen van de workshops vind je op http://inspiradiance.nl/workshops/ , van de lezingen op http://inspiradiance.nl/lezingen/  of op de Agenda. Kijk vooral rond op mijn website http://inspiradiance.nl , want er staat veel interessante informatie op.

De prijzen zijn gewoonlijk 110 euro per persoon per dag voor elke losse workshopdag, 300 euro pp voor de hele serie Sleutels tot Verjonging, Rust en Evolutie (3 dagen), 300 euro pp voor de inmiddels 3 Pijnappelklier dagen (600 i.p.v. 660 euro pp voor de 6 dagen Evolutie en Pijnappelklier). Voor de lezing (3 uur incl. vragen stellen en 1 of 2 meditatieve oefeningen) stel ik een entree voor van 20 euro pp. Mini-workshops van een middag: in overleg. De uiteindelijke prijzen zijn afhankelijk van lokatie en organisatie.

De workshops kunnen (indien mogelijk, natuurlijk) in jouw huiskamer of praktijkruimte gegeven worden of, als meer deelnemers zich aanmelden dan in de huiskamer passen, in een zaal waar een bescheiden huurprijs voor gerekend wordt en die we een paar dagen tot een week van tevoren nog kunnen afzeggen zonder kosten, voor de zeldzame gevallen dat er te weinig aanmeldingen komen.

Ik bied aan dat jij als uitwisseling voor het mee-organiseren en gastvrouw/gastheerschap gratis deelneemt aan de samen met jou georganiseerde workshop(s) en lezing(en). In het geval je zelf een zaal verhuurt is een bescheiden zaalhuur ook prima als energie-uitwisseling, mits er genoeg deelnemers zijn.

Ik hoop dat we gaan organiseren, ik heb er reuze zin in!

Wil je eerst weten hoe andere mensen mijn werk ervaren hebben? Kijk dan op de pagina http://inspiradiance.nl/ervaringen/

Warme groet,

Saskia Bosman, inspiradiance@gmail.com

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden in je e-mail box? Schrijf dan in voor de Nieuwsbrief.