This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Nieuws 2018-10-28T11:18:04+00:00

Nieuws

GRATIS MEEDOEN AAN AL MIJN WORKSHOPS?

Beste belangstellende,

Het najaarsprogramma van 2018 loopt als een tierelier en wordt nog steeds ingevuld! De belangstelling is overweldigend. De lezingen, workshops en reizen zijn bijna niet meer aan te slepen! Ik heb reuze zin om in 2019 en 2020 weer veel lezingen en workshops te gaan geven in binnen- en buitenland! Zullen we een workshopcyclus gaan organiseren?

Er is nog ruimte laat in dit najaar (2018) en heel volgend jaar (2019) en het jaarop erop (2020).

Ik stel voor om, voorafgaand aan mijn workshopcyclus, te starten met een lezing. Wellicht trekt dit extra deelnemers voor de workshops. Het handigst voor mij is de lezing op een middag te geven (bijvoorbeeld 14:00-17:00 uur), zodat ik met het openbaar vervoer nog thuis kom, maar ’s avonds is ook mogelijk bij goede OV verbinding. Workshops (10:00-17:00, 10:30-17:30 of 11:00-18:00 uur, afhankelijk van de reisduur) kunnen doordeweeks, maar bij voorkeur in het weekend plaatsvinden, vrijdag is ook een mooie dag; dan hebben veel mensen vrij.

Beschrijvingen van de workshops vind je op http://inspiradiance.nl/workshops/ , van de lezingen op http://inspiradiance.nl/lezingen/  of op de Agenda. Kijk vooral rond op mijn website http://inspiradiance.nl , want er staat veel interessante informatie op.

De prijzen zijn gewoonlijk 110 euro per persoon per dag voor elke losse workshopdag, 300 euro pp voor de hele serie Sleutels tot Verjonging, Rust en Evolutie (3 dagen), 200 euro pp voor de 2 Pijnappelklier dagen (500 pp voor de 5 dagen Evolutie en Pijnappelklier). Voor de lezing (3 uur incl. vragen stellen en eventueel een meditatie) stel ik een entree voor van 15 euro pp. Mini-workshops van een middag: in overleg. Prijzen zijn afhankelijk van lokatie en organisatie.

De workshops kunnen (indien mogelijk, natuurlijk) in jouw huiskamer gegeven worden of, als meer deelnemers zich aanmelden dan in de huiskamer passen, in een zaal waar een bescheiden huurprijs voor gerekend wordt en die we een paar dagen tot een week nog kunnen afzeggen zonder kosten, voor de zeldzame gevallen dat er te weinig aanmeldingen komen.

Ik stel voor dat jij als uitwisseling voor het mee-organiseren en gastvrouw/gastheerschap gratis deelneemt aan de samen met jou georganiseerde workshop(s) en lezing(en). In het geval je zelf een zaal verhuurt is een bescheiden zaalhuur ook prima als energie-uitwisseling, mits er genoeg deelnemers zijn.

Ik hoop dat we het gaan doen, ik heb er reuze zin in! Ik kijk popelend uit naar jouw antwoord,

Wil je eerst weten hoe andere mensen mijn werk ervaren hebben? Kijk dan op de pagina http://inspiradiance.nl/ervaringen/

Warme groet,

Saskia Bosman, inspiradiance@gmail.com

REIZEN VOOR INNERLIJKE GROEI

InspiRadiance organiseert ook reizen! Dit zijn specifiek reizen voor een diepe innerlijke natuurbeleveing, die de innerlijke groei bevorderen en de ontplooiing van onze oneindige mogelijkheden.

Onder het menu Reizen komen in de loop van dit najaar 2 dolfijnenreizen naar de Azoren (juli 2019) te staan! We vliegen met een groepsvlucht vanuit Amsterdam en ook als groep terug.

Nieuwsbrief

De Nieuwsbrief met activiteiten in de tweede helft van 2018 kun je hier downloaden: 2018-08-08 InspiRadiance Nieuws